Les 23 falles de Gandia participaran al Festival Musical Infantil que tindrà lloc al Museu Faller de Gandia el proper diumenge 2 de desembre. Per primera vegada en la història del Festival Musical Infantil, els xiquets de les 23 comissions gandianes participaran en aquest acte musical i festiu.

És un plaer per a les Falles de Gandia que per primera vegada totes les comissions hagen volgut gaudir del Festival Musical Infantil i que tots els xiquets i xiquetes de Gandia passen una bona estona ballant i cantant al Museu Faller.

El Festival Musical Infantil sempre ha estat un dels actes més multitudinaris de les Falles de Gandia i a més, l’esdeveniment de l’agenda fallera més centrat en els xiquets. Però mai hi havia hagut una participació completa de totes les comissions falleres fins a enguany.

Cal destacar que des del XX aniversari del Festival Musical Infantil (2015) la participació ha anat augmentat fins a arribar al ple absolut d’enguany. I el pròxim 2 de desembre serà un gran dia per a les falles i sobretot per als xiquets.