El passat dia 6 de Juliol va tindre lloc la Demanà oficial de Alba Ramón Borja com a Fallera Major Infantil de Gandia per al 2020.

Un primer acte ple d’emocions, on Alba, va voler agrair la presència de l’alcaldessa Diana Morant, alcalde de Benirredrà i dels regidors de la ciutat de Gandia, pregant-los que “no deixen de pensar en els més menuts… Perquè sols una societat que mima als més joves, és capaç de gestionar un futur pròsper“.

Va subratllar també la importància del càrrec que hi havia acceptat. Deia que se sentia una privilegiada, “estar en aquesta sala majestuosa, digna de les personalitats més importants, és un gran repte i una gran responsabilitat“. A més  té un avantatge Aquest és el meu Palau, el meu cole. Conec cada racó de l’edifici com la palma de la meua mà. És el millor cole del món, on estan els meus amics i amigues, i on ma mare, Lorena, és la directora del centre, ací és on aprenc i passe la major part del dia.

Alba va confessar que sempre ha imitat a les Falleres Majors i aspirava algun dia a ser una d’elles. Deia “per això conec la història de cadascuna, especialment de les falleres majors infantils que m’han precedit. Júlia la meua antecessora, i Núria amb qui vaig compartir any estant en la seua cort d’honor. Tant una com l’altra han estat unes magnífiques Falleres Majors infantils i són el meu referent i espill en el qual mirar-me.

A la seua família, els va agrair haver-li inculcat la tradició fallera, “des del primer alé i en el meu cas, amb el meu bateig un 16 de març.

Va desitjar ser una més entre tots els presidents i reines infantils de Gandia sense oblidar-se de la seua Cort Infantil. Els va animar a “alçar el cap i deixar els telèfons mòbils per una estona per a poder plaure de totes les coses bones que ens ofereixen les falles.

Va voler acabar dient Vull ocupar cada segon d’enguany en compartir tota la festa amb vosaltres“, perquè esta segura que “quan tot passe i torne a la nostra falla amada, la del parc Alqueria Nova, tornarem més rics, tindrem més passió i esment cap a les nostres falles i la nostra gent.

Moltes gràcies per acompanyar-me i molt bona nit