Alba Ramón Borja, llueix en la seua presentació el Lampazo ‘Fallera Major infantil de Gandia’ teixit per ‘Compañia Valenciana de la Seda’ el color escollit per a ella es el seu color favorit el Roig classic d’aquesta casa.

 

El trage és del segle XIX i ha sigut teixit amb el model exclusiu ‘Fallera Major Infantil de Gandia’ pels telars de la ‘Companyia Valenciana de la Seda’. Entramat amb 12 colors de diferents games, destacant els roses, blaus i morats, el detall dels llaços que tanquen el ram de flors que són en cruu. Com a característica especial, el teixit no porta res en metall i la orla esta teixida en beige.
Quant a les pintes són un treball exclusiu obra de Castelló-Castelló Ciselladors i el motiu central de les quals és l’Escut de la ciutat de Gandia.
L’adreç que llueix Alba Ramón ha estat realitzat per José Bonora, i és el model clàssic de raïm. Xapat en or de 22K, tot treballat amb perla cultivada i topaci fí amb diversos grandàries. La Fallera Major Infantil llueix a joc de l’adreç: l’anell, el collar i polsera de 6 voltes de perla natural en malla.
Quant a les manteletes que llueix Alba són de Viana. Les manteletes estan realitzades en cadeneta artesanal sobre tul suïs brocades en daurat i milers de lluentons metàl·lics de dues grandàries. Aquest és un treball totalment artesanal i el dibuix que reprodueix pertany a l’arxiu de la casa, sent adaptat per a Alba tenint en compte el dibuix i grandària de la falda.
Respecte a les randes, són a mà de la casa Adriluc. Han sigut triades especialment fent joc amb el trage i les manteletes.
Les cintes a to de seda tintades expressament per al vestit que llueix en la seua presentació.
L’ahuecador és el model ‘A’ de la firma La Llar del Fil, adaptat a l’altura de Alba i necessitats de la tela. La xambreta i sinagua són també de La LLar del Fil amb la seua inicial bordada, Es tracta d’un treball llencer confeccionat amb batista fina, randes de valencie i xicotetes baines. Els calcetins són un model teixit en seda, personalitzats amb el seua inicial, obra d’Elvira Bella.
Les sabates són de Trinidad Meléndez. És el model ‘Gandia’ amb hebilla dissenyats expressament per a les Falleres Majors d’aquesta ciutat.
Tot ha estat supervisat i confeccionat per Juan Martí i el seu equip de Martí Indumentària.