Alba Ramón ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia. Com ve siguent tradició des de fa 11 anys, el Museu Faller tenia l’honor de ser l’amfitrió d’aquest emotiu esdeveniment.
A les 21.30 h començaven a arribar, amb cotxes oficials, les components de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil. Açò s’ha realitzat gràcies a la col•laboració de Moll Automoción, qui ha cedit els vehicles.
La Fallera Major Infantil de Gandia, Alba Ramón arribava al Museu Faller a les 22 h davant l’atenta mirada dels fallers de la ciutat. Telmo Gadea acompanyà en tot moment a la màxima representant del fallers de Gandia. Un Excalibur, cedit per la Família Peiró Bataller, traslladava a Alba i Telmo al que seria l’escenari d’una inoblidable nit. Les reines i presidents infantils de les 23 comissions, Cort d’Honor, Falleres Majors del 2019 i 2020, familiars i amics rebien a Alba Ramón amb un gran aplaudiment.
L’acte protocol•lari començava amb els membres de la Cort d’Honor Infantil, els quals travessaven la gran passarel•la que els convertiria en els millors companys de regnat de Alba Ramón.
Seguidament, el Secretari de la Federació de Falles de Gandia, Oscar Morant, demanava la presència a l’escenari de la Fallera Major Infantil de Gandia any 2019, Júlia Perles la qual tindria l’honor de col•locar la banda a la seu successora, Alba Ramón. I com a colofó final, fou el Secretari de la Federació de Falles, Oscar Morant, qui nomenà a Alba Ramón, com a Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2020.
Acompanyada per l’alcaldessa de la ciutat pels 15 metres de passarel•la, Alba Ramón saludava al públic assistent. La Fallera Major Infantil de Gandia, serena i amb un gran somriure, deixava bocabadat al públic assistent a la presentació. Alba és una xiqueta molt educada que sap el que representa el seu càrrec i així ho ha transmet en cada moment. I com no podia ser d’una altra manera, la Fallera Major Infantil captivà en tan sols un segons a tots els fallers de la nostra ciutat.
Com marcava la tradició, Júlia Perles, Fallera Major Infantil de l’any 2019, imposà la banda a Alba Ramón com a màxima representant de les Falles de Gandia. A més de la Joia representativa al seu nomenament.
La Presidenta d’Honor de les Falles de Gandia i alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, imposava l’escut d’or de la ciutat a la màxima representant de les falles de Gandia.
Començà el manteniment de Antonio Faus. Qui a més de demostrar la seua facilitat de paraula, enlluernà a tots els fallers i sobretot a la menuda Alba. Fou un discurs replet de sentiments i emocions, i agraí emotivament ser nomenat el Mantenidor de la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia.
Fou el torn de les Reines de la Falla i presidents de les 23 comissions gandianes, les quals tenien l’oportunitat de saludar i donar l’enhorabona a Alba Ramón. La màxima representant també rebia les salutacions de Juntes Locals Falleres d’altres localitats i cossos de seguretat de la ciutat. A més la seua comissió, la Falla Alqueria Nova, li feia una ofrena de flors.
Alba ja és la Fallera Major Infantil de Gandia per a l’any 2020 i amb serenitat comença el que serà un inoblidable any faller.