Antonio Faus serà el mantenidor de la presentació de la Fallera Major infantil de Gandia Alba Ramón. Ell serà el primer en dirigir-se a Alba el pròxim 18 d’Octubre.

És dissenyador de moda i, amb tan sols 29 anys, ha creat la seua pròpia marca, Faus Atelier i s’ha convertit en un referent en el món de la moda. És procedent de Gandia i, durant tota la seua vida, ha estat ficat de ple entre teles i màquines de cosir, perquè és fill de modista.

Va estudiar en l’Institut Europeu di Desing de Madrid el grau superior en Disseny i Moda, la qual cosa li ha fet formar-se al complet tant en disseny com en confecció. Sastre, patronista i dissenyador fan d’Antonio Faus un professional en aquest àmbit.

En setembre de 2018 va ser director i coordinador de l’exposició “L’Art de la Creació” al Palau Ducal de la nostra ciutat. En juny de 2018 va ser un dels artistes triats per a participar en la Passerella dels Arts, en la Beneficència de València.
El febrer del 2017 va mostrar les seues creacions a la sala BlackstarStudio de Gandia. També ha presentat col·leccions en diferents ciutats d’Espanya. El maig de 2017, forma part de l’elenc de Granada Alta Cultura, on va donar a conéixer la seua col·lecció Mariela.

Antonio és faller de la comissió Plaça Sant Josep Raval des dels 4 anys. Fou president infantil el 2002 i 2005. Forma part de la Cort d’honor de la Fallera Major Infantil de Gandia Carmela Camarena. Ja en la comissió major ha ostentat càrrecs com delegat de cavalcades.
Coneix bé a la família d’Alba, especialment a Lorena a qui ha tingut el plaer de vestir.
És per això que Alba Ramon està molt contenta en l’elecció del seu mantenidor. El pròxim dia 18 serà màgic.