Inés Navarro Llopis, la xiqueta que serà batejada el pròxim 16 de març, és filla d’Ana Llopis Garcia i Emmanuel Navarro Flores. Sa mare Ana Llopis pertany a la falla plaça El·líptica des dels 9 anys, on ha ostentat diversos regnats (reina del foc infantil 1991, reina de la falla infantil, 1992, cort d’honor de la Fallera Major Infantil de 1993, Reina de la Poesia 1997, Reina del Foc 2000, Reina de la Falla 2006. L’any passat va ser la padrina de la Falla). A més a més sempre ha estat vinculada a l’executiva de la seua comissió en la qual ha sigut vicesecretària, lotera, responsable d’engalanament de carrer, responsable d’Emissió i informatiu i els darrers anys, delegada del Llibret). Ana Llopis és periodista i ha treballat en diversos mitjans de comunicació d’àmbit local, provincial i nacional. Actualment, és la responsable de Comunicació del Teatre Serrano i directora de la nova app de notícies locals, Baandú Gandia.

El pare de la xiqueta, Emmanuel Navarro és de Cuevas del Almanzora (Almería), però des que viu a Gandia, fa dos anys quan es va casar amb Ana Llopis, i encara que no és faller, acompanya la seua dona en molts actes, fins i tot l’any passat es va vestir per a l’ofrena. Emmanuel és doctor en Podologia.

Com és costum durant els últims anys, el padrins honorífics seran José Manuel Prieto, Delegat amb les Falles i la Fallera Major de Gandia, Maragda Escrivà. El bateig tindrà lloc el proper 16 de març a l’Esglesia de Sant Josep al Raval de Gandia.

La família Llopis Garcia sempre ha estat vinculada al món de les falles i per aquest motiu, Inés ha estat escollida per ser la xiqueta que batejarem les properes festes josefines. El iaio de la xiqueta, Joan Maria Llopis han sigut faller de la comissió de Beniopa i Falla Plaça El·líptica amb diversos càrrecs i actualment és conegut per ser versador d’albades, una tradició que ha heretat també Ana, la mare de la xiqueta. També la iaia Ana Mª Garcia ha sigut fallera de la Falla Plaça El·líptica, especialment quan els seus fills eren menuts que no perdia detall perquè estigués tot a punt.

Borja Llopis germà d’Ana, pertany també a la comissió de la Falla Plaça El·líptica de la qual va ser president durant 2 anys i el germà major de la família, Juan Felipe Llopis que va faltar fa dos anys pertanyia a la comissió de Màrtirs. L’únic germà que no és faller Nacho Llopis els acompanya sempre que pot en els actes més importants de la comissió de la plaça El·líptica.

 

D’altra banda, la família també ha estat relacionada amb la Setmana Santa de Gandia. Juan María Llopis és germà major fundador de la germandat de l’Entrada de Jesús a Jerusalem i Ana Llopis, la mare d’Inés, va ser padrina de la Setmana Santa l’any 1999.