Calendari

gen.
25
dv.
KARAOKE de Prado Teatre
gen. 25 @ 22:30 – 23:30

SINOPSI:

Drama amb situacions còmiques. La vida segueix igual. Uns personatges prou peculiars, en un marc d’un Karaoke, on ofeguen les seues penes i desgràcies, cantant a plena veu en directe…bo , si a les veus que ixen de les goles se’ls poden cridar, que canten. Descobriran els seus secrets i el que els ha portat al seu estat de solitud.

gen.
26
ds.
GALA CURTMETRATGES FALLERS.
gen. 26 @ 20:30 – 21:30
gen.
27
dg.
QUINA PENSIÓ, TIA! de Vianants Teatre
gen. 27 @ 19:00 – 20:00

SINOPSI:

En una societat on la fam no és tan sols anunciada per televisió, sinó que està present entre la població, una viuda de guerra i la seua neboda lluiten per sobreviure amb una pensió irrisòria . Totes dues i amb la companyia d’un veïnat molt peculiar esperen un cop de sort que les torne al lloc que les correspon, el de poder fer tres bones menjades al dia. Ho aconseguiran? No us ho perdeu i comproveu-ho vosaltres mateix.

febr.
9
ds.
CONCERT DE FALLES
febr. 9 @ 19:00 – 20:00

L’entrada és gratuïta i lliure fins a exhaurir l’aforament.

 

Les Falles de Gandia celebren la quarta edició del CONCERT DE FALLES al Museu Faller. Concert interpretat com ja és tradició per la Societat Musical de Benirredrà, dirigida pels mestres José Vercher i Vicent Mengual. S’interpretarà una selecció de música festera i festiva valenciana, ja per finalitzar el concert, es produirà l’estrena absoluta dels dos pasdobles amb el nom de les Falleres Majors de Gandia del 2019.

febr.
13
dc.
EINA D’ESCOLA , Teatre Escolar
febr. 13 @ 08:00 – 09:00