Calendari

gen.
25
dv.
KARAOKE de Prado Teatre
gen. 25 @ 22:30 – 23:30

SINOPSI:

Drama amb situacions còmiques. La vida segueix igual. Uns personatges prou peculiars, en un marc d’un Karaoke, on ofeguen les seues penes i desgràcies, cantant a plena veu en directe…bo , si a les veus que ixen de les goles se’ls poden cridar, que canten. Descobriran els seus secrets i el que els ha portat al seu estat de solitud.

gen.
27
dg.
QUINA PENSIÓ, TIA! de Vianants Teatre
gen. 27 @ 19:00 – 20:00

SINOPSI:

En una societat on la fam no és tan sols anunciada per televisió, sinó que està present entre la població, una viuda de guerra i la seua neboda lluiten per sobreviure amb una pensió irrisòria . Totes dues i amb la companyia d’un veïnat molt peculiar esperen un cop de sort que les torne al lloc que les correspon, el de poder fer tres bones menjades al dia. Ho aconseguiran? No us ho perdeu i comproveu-ho vosaltres mateix.

febr.
9
ds.
DEUS EX MACHINA , de Xirimiri Teatre.
febr. 9 @ 21:00 – 22:00

SINOPSI:
I si res existira i tots fórem únicament el somni d’algú? Qui sap el que és realment la realitat?, Si un arbre cau en el bosc i no hi ha ningú a prop per a sentir-ho… com sabrem que fa soroll? Aquestes i altres preguntes quedaran sense resposta en aquesta absurda comèdia, en la qual dos antics grecs intentaran alçar-se amb el primer premi en el Festival de Teatre d’Atenes. Solament hi ha un xicotet problema, amb prou faenes falten uns dies per a l’estrena i encara no tenen un final per a la seua obra.

des.
27
dv.
” LA NOCHE ES COMEDIA”
des. 27 tot el dia

 

Una gira a nivell nacional i aquesta vegada estaran a Gandia  amb l’espectacle ‘La Noche es Comedia’.

Els millors actors, i monologuistes depaís ,Xavier Deltell sera l’ encarregat  de presentar aquest gran espectacle i el públic gaudirà amb els monòlegs de: Álvaro Carrero, Tomás Garcia i Nico Lozano.

gen.
3
dv.
La Bíblia contada per XAVI CASTILLO
gen. 3 tot el dia

La Companyia Pot de Plom recupera un vell projecte : LA BIBLIA!

Des que varen començar a fer sketchs còmics pels teatres i cafés-teatres, sempre fèien al final la mateix broma…

I si muntem la Biblia?, eh!, Antic i nou testament!.

Pensen que ara és un bon moment, sobre tot després de les reflexions que han fet sobre el límits de l’humor. A més, hi ha moltes coses en l’actualitat que els han portat als textos bíblics: declaracions de polítics (Vox entra en joc), conclaves en el Vaticà (la conclusió del Papa sobre la pederàstia és que la culpa és … de Satanàs!)…

Per això i més presenten, LA BIBLIA contada per XAVI CASTILLO (versió íntegra Antic i Nou Testament)

Continuen satiritzant les coses més sagrades.

A passar-ho bé!.