Calendari

gen.
25
dv.
KARAOKE de Prado Teatre
gen. 25 @ 22:30 – 23:30

SINOPSI:

Drama amb situacions còmiques. La vida segueix igual. Uns personatges prou peculiars, en un marc d’un Karaoke, on ofeguen les seues penes i desgràcies, cantant a plena veu en directe…bo , si a les veus que ixen de les goles se’ls poden cridar, que canten. Descobriran els seus secrets i el que els ha portat al seu estat de solitud.

gen.
27
dg.
QUINA PENSIÓ, TIA! de Vianants Teatre
gen. 27 @ 19:00 – 20:00

SINOPSI:

En una societat on la fam no és tan sols anunciada per televisió, sinó que està present entre la població, una viuda de guerra i la seua neboda lluiten per sobreviure amb una pensió irrisòria . Totes dues i amb la companyia d’un veïnat molt peculiar esperen un cop de sort que les torne al lloc que les correspon, el de poder fer tres bones menjades al dia. Ho aconseguiran? No us ho perdeu i comproveu-ho vosaltres mateix.

febr.
9
ds.
DEUS EX MACHINA , de Xirimiri Teatre.
febr. 9 @ 21:00 – 22:00

SINOPSI:
I si res existira i tots fórem únicament el somni d’algú? Qui sap el que és realment la realitat?, Si un arbre cau en el bosc i no hi ha ningú a prop per a sentir-ho… com sabrem que fa soroll? Aquestes i altres preguntes quedaran sense resposta en aquesta absurda comèdia, en la qual dos antics grecs intentaran alçar-se amb el primer premi en el Festival de Teatre d’Atenes. Solament hi ha un xicotet problema, amb prou faenes falten uns dies per a l’estrena i encara no tenen un final per a la seua obra.

gen.
31
dv.
SASKATCHEWAN
gen. 31 @ 22:30 – 23:30

SINOPSI:

Basada en un fet real, zona de lliure trànsit planteja , en clau de comèdia i fins i tot de parodia, la peripècia de Samir Nanuk, fill d’un esquimal i d’una Kurda, que es veu retingut durant deu anys a l’aeroport  de Toledo ( Ohio) per haver extraviat la documentació en el transcurs del vol que l’havia dut a Frankfurt.