Un any més,a partir de Maig i amb cita prèvia, el Museu Faller de Gandia serà la seu de la Delegació d’Hisenda de Gandia per a la campanya de Renda, en aquesta ocasió la de 2017. La sala de juntes situada a la primera planta esdevé per unes setmanes en oficina de l’Agencia Tributària, per facilitar als contribuents la tramitació de la seua declaració.

Amb aquest són ja 9 anys en els quals, de manera ininterrompuda, l’edifici del Museu Faller alberga el dispositiu tècnic i humà per a l’atenció als més d’onze mil declarants, que utilitzen aquest servei durant els mesos de maig i juny, període de durada de la campanya de renda.

Des que l’any 2009 l’Ajuntament de Gandia signara un conveni amb l’Administració d’Hisenda per a la ubicació d’aquest servei tributari, la sala de juntes del Museu Faller va estar acondicionada amb la instal·lació d’una xarxa informàtica i elèctrica necessària per a la creació de 8 punts d’atenció al públic i u de coordinació que fan possible, gràcies també a un sistema eficaç de cita prèvia, minimitzar el temps d’espera dels usuaris del servei.

Enguany la campanya s’inicia el dia 10 de maig i es perllongarà fins a acabar el mes de juny.

Telèfon de Cita prèvia. 901 22 33 44- 915 53 00 71

De dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Internet. www.agenciatributaria.es

(indispensable casella 450 renta 2016)