Celebració fallera en el dia de Sant Josep

Les falles del 2020 van ser les primeres afectades per la covid-19. I passat un any encara ens ha sigut impossible celebrar les nostres volgudes festes. Però, enfront de les adversitats i amb les mesures de seguretat pertinents, ahir, 19 de març, vam celebrar el dia del nostre patró amb una missa en el seu honor a l’església de Sant Josep, vam ofrenar a la Mare de Déu dels Desemparats, i a més a més, es va realitzar el bateig de la xiqueta elegida per a tal honor en 2020, Jana Escolano Morant.

El rector Don Priscilio va ser l’encarregat d’obrir les portes de l’església de Sant Josep a tots els fallers i falleres. També van assistir a l’acte els nostres companys de Setmana Santa i el consistori municipal.

Va ser un dia especial on les reines, presidents i presidentes, corts d’honor, les falleres majors de Gandia, Sandra i Alba i familiars de Jana gaudiren al màxim d’un dia diferent, però, al mateix temps, emocionant.

Tan sols esperem que prompte pugam gaudir dels nostres monuments, de la pólvora, de la música, de la indumentària, en definitiva, de les Falles.

Tornarem!  I amb més força que mai.

Ací vos mostrem un xicotet resum fotogràfic.