Ligorio Ferrer

Mostra de Teatre Amateur de Gandia

La Mostra de Teatre Amateur de Gandia,  Ligorio Ferrer organitzada per la Federació de Falles de Gandia per a l’exercici 2023, suposa la XVII edició, i enguany  compta amb la participació de 8 grups teatrals de les comissions falleres gandianes. Totes les obres es representaran  al Museu Faller de Gandia, des del 27 de gener al 10 de març del 2023.

Una vegada totes les companyies hagen participat, el dia 10 de març de 2023, tindrà lloc al Museu Faller de Gandia, tancarà la Mostra  en la gala de cloenda, l’obra de teatre: Buffet Marroquí, interpretada per Comuna Gàbia Teatre. Seguidament s’entregaran els guardons que atorga el jurat al millor actor, millor actriu, millor muntatge, millor actor i actriu de repartiment, millor actor i actriu revelació i millor direcció.

I és que este és un exemple més de que les Falles a més de la festa, té darrere un fort compromís amb la cultura i la llengua valenciana.

Per a  saber les dates  i tota la informació de les obres podeu consultar l’agenda:  http://www.fallesdegandia.org/agenda/