Alba Ramón Borja fou sorpresa ahir per la Federació de Falles de Gandia i acceptà ser la màxima representant dels xiquets i xiquetes durant les falles del 2020. La Fallera Major Infantil pertany a la comissió Parc Alqueria Nova i des que va nàixer gaudeix activament de la festa de les falles.
Alba va nàixer a Gandia el 26 de febrer de 2008 i amb tan sols 18 dies va ser batejada en l’acte del Bateig de Falles de Gandia. La seua madrina va ser la Fallera Major de Gandia de 2008, Ángela Bataller Palmer i el seu padrí,  l’alcalde José Manuel Orengo.

La màxima representant de les Falles de Gandia ha ostentant nombrosos càrrecs a la seua comissió. Fou mascota a l’any 2009 i reina de la mini falla al 2010. Seguidament ostentà el càrrec de Reina de l’Art l’any 2013 Reina de l’Art, al 2015 de la Festa, 2016 del foc i 2017, Reina de la falla.  A més, l‘any 2018 formà part de la Cort de la Fallera Major Infantil de Gandia, Nuria Llopis Carrasco.

Té 11 anys i estudia 5é de primària al col.legi Borja Jesuïtes. Li agrada molt la música i estudia 3r d’Elemental i piano. Forma part de l’escola Dance Room Esther López on balla líric i pertany al grup de competició de hip hop Rafelkids. 
Els seus pares són Lorena Borja Soliva i Javier Ramón Olaso., els quals li han trasmés l’estima per la festa de les falles. Lorena ha sigut Reina de la Festa infantil, Reina de la Festa, membre de la Cort de la Fallera Major de Gandia en 2001 i Reina de la Falla Parc Alqueria Nova en 2005. Ha ostentat diversos càrrecs com Delegada d’emissió, de llibret, secretària i lotera.  I el seu pare Javier ha sigut Vice-president, Delegat de Festes i Delegat de la Plantà i la Cremà.