La primera setmana de setembre gaudirem dels dies de falles que la covid-19 ens va llevar. No seran les falles que tots coneguem, però amb elles tancarem un any per poder ressorgir i tornar a començar en més força.
Els dies fallers seran de l’1 al 5 de setembre; i la programació serà la següent:
El dimecres, 1 de setembre, tindrà lloc la Crida 2.0. Les Falleres Majors de la ciutat i l’alcalde Jose Manuel Prieto dedicaran unes paraules des del balcó de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós. Es podrà veure a través de TeleSafor o en streaming pel facebook de Falles de Gandia.
El dijous, 2 de setembre, serà la Plantà Oficial dels monuments 20-21.
El divendres, 3 de setembre, es farà el lliurament de premis en la Casa de Cultura Marqués González de Quirós. Serà un acte tancat al públic, per la qual cosa, es podrà veure en directe a la televisió.
El dissabte, 4 de setembre, es realitzarà l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats. Les falles, com és habitual, faran una cercavila fins a arribar a la Plaça Major i poder ofrenar a la verge. La plaça estarà tancada al públic per evitar aglomeracions.
El diumenge, 5 de setembre, tancarem la setmana fallera amb la processó de Sant Josep. Les comissions gandianes i de Benirredrà faran la cercavila des de la plaça de Sant Josep. Posteriorment, es realitzarà la Cremà de tots els monuments.
Des de la federació de Falles de Gandia, demanem a totes les persones que eviten aglomeracions, que complisquen les normes sanitàries i respecten als altres. Els fallers i falleres hem demostrat que sabem esperar i ser responsables. Continuem així!!