Les Falleres Majors del 2017, Marta Ribera i Maragda Escrivà i les seues Corts d’Honor seran els encarregats d’organitzar el Dinar Benèfic del 2019 que tindrà lloc el pròxim 3 de febrer al Restaurant San Marcos. L’any passat aquest acte fou després de Falles però degut a que enguany es deu celebrar el Congrés Faller i la Setmana Santa es molt propera a falles, s’ha decidit que torne a tindre lloc el dia després de la Crida.

Tot el que es recapte en aquest dinar, tant de la venda de tiques com de les vidrioles o la rifa anirà destinat a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de la Safor (AFA) així com a l’Associació Espanyola de Famílies de Von Hippel-Lindau (VHL). L’Enfermetat de Von Hippel Lindau (EVHL) és una mutació heretada del gen VHL, que provoca la formació de tumors en zones del cos que contenen un gran número de vasos sanguinis.

El menú tindrà un preu de 25 euros per als majors i 15 euros per als xiquets i xiquetes i enguany l’aforament es vorà llimitat a 400 majors i 200 xiquets.