Aquest matí, les Falleres Majors de Gandia han vist per primera vegada els seus cotxes oficials a la Plaça Major de la ciutat. Gràcies a Moll Autos les màximes representants de les falles de Gandia podran traslladar-se a tots els actes des de hui fins al 20 de març.

Els cotxes oficials són dos Jeep Renegade, perfectes perquè les Falleres Majors puguen estar còmodes a dintre d’ells vestides amb la indumentària tradicional valenciana. Maragda i Marta, Falleres Majors de Gandia, han destacat que no eren sabedores de la marca que aquest any Moll Autos havia escollit per a elles i que els dos cotxes oficials lis han encantat. Moll Autos ha decidit que aquests vehicles eren perfectes per a les Falleres Majors per diferents motius: són alts i això comporta que les Marta i Maragda estiguen més còmodes, els Jeep Renegade són molt segurs i a més posseeixen una estètica perfecta.

Des de fa 9 anys, Moll Autos és el patrocinador dels cotxes oficials de les Falleres Majors, i tant per a la Federació de Falles com per a aquesta empresa és un privilegi continuar col·laborant conjuntament. Telmo Gadea, president de la Federació de Falles de Gandia, ha volgut per públic el seu agraïment a Moll Autos, pel seu continue patrocini i per cuidar tant a les màximes representants de les Falles de Gandia.