Les Falles de Gandia tornaran a la càrrega després de les festes estivals amb el tradicional Sopar de Germanor. Com cada any, les comissions falleres es reuniran per celebrar una gran vetlada a la zona coberta del Poliesportiu de Beniopa. Aquest acte tindrà lloc el dissabte 15 de setembre a partir de les 21 h a l’esplanada del barri de Beniopa.

Com ja és tradició en aquest esdeveniment, els assistents podran col·laborar amb una causa solidària amb un quilo d’aliments o de productes de necessitat. Enguany beneficiari d’aquesta obra social serà Cáritas Gandia. Els assistents i gandians podran aporta el seu granet d’arena amb aliments com: llet, Colacao, sucre, oli de girasol, bolquers de la talla 4-5 i aliments no peribles.

Com a novetat, aquest any, comprant el tiquet amb el preu de 5 euros, els assistents tindran com a invitació un entrepà d’embotit totalment gratuït i a més, comptaran com cada any, amb servici de cambrers, beguda fresca, picaeta i alguna sorpresa més. Aquesta mesura s’ha pres amb la intenció de fer més participatiu i econòmic el sopar de germanor i oferir un valor afegit a un dels actes més multitudinaris de les festes josefines.

A més, els xiquets entre 4 i 10 anys pondran gaudir d’una zona de ludoteca i jocs al Sopar de Germanor al Poliesportiu de Beniopa. És la segona vegada que aquest esdeveniment compta amb aquest servei, i és que des de la Federació de Falles i com es va explicar a l’assemblea, el que es vol és que cada acte siga per a gaudir tots els membres de la família. La Federació de Falles, encapçalada per Telmo Gadea, es comprometia després d’una valoració molt positiva d’aquesta mesura, a tornar a repetir-la.

Aquest any, a més al Sopar de Germanor hi haurà festa musical de la mà de Motivation Sound Experience, un gran espectacle que comptarà amb animació, regals, efectes especials, ambientació musical i molt més. Comptarà amb un muntatge espectacular que farà gaudir tant a majors com a menuts.