Les Falles de Gandia, com a novetat enguany, gaudiran de 5 mascletades des del 15 de març fins al 19 de març. És a dir, començaran el dia de la plantà i conclouran el dia de Sant Josep. D’aquesta manera les Falles de Gandia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, potencien la pirotècnia de les festes i donen major importància als coets i empreses pirotècniques.

Enguany, el dia 15 de març es dispararà la primera mascletà al Grau de Gandia, una ubicació més que especial ja que les Falleres Majors de la ciutat són del Grau. Aquesta mascletà estarà subvencionada per l’Ajuntament de Gandia i serà disparada per la pirotècnia Borredà.

Les mascletades del 16 al 19 de març es dispararan a l’estació RENFE com és tradicional des de fa uns anys. La programació pirotècnia es presentarà pròximament i es donarà a conéixer quines empreses es faran càrrec de disparar enguany a la nostra ciutat.

A més la Nit del Foc que es dispara des de l’any passat el dia 17 de març, enguany serà la pirotècnia Ricardo Caballer l’encarregat de disparar aquest gran esdeveniment pitotècnic.

El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, ha explicat hui a l’assemblea de les Falles de Gandia que es tracta d’una col·laboració més amb l’Ajuntament de Gandia, qui es farà càrrec d’aquesta partida. I ha volgut agrair als polítics de la ciutat per la seua col·laboració i ajuda a les falles.