El 19 de març Sant Josep del Raval eixirà a la processó amb una marxa composta per Hugo Chinesta, professor Superior en Música Llicenciat en Composició pel Conservatori Superior Salvador Seguí de Castellón i Profesor de Percussió.

Com a compositor ha sigut finalista en diversos concursos i ha obtingut diversos premis i mencions: accèssit en el XLII Concurs de Composició de Música Festera Ciutat d’Alcoi (2005), Menció d’Honor del Concurs de Pasdobles Ciutat de Segorbe (2006) . Va ser finalista en Huí Huí Música de la SGAE en 2007 i va estar nominat als premis Euterpe en 2007 pel pasdoble Alma de toro. Algunes de les seues obres han sigut seleccionades com a obres obligades en diferents certàmens, com el provincial de Castelló, autonòmic de la Comunitat Valenciana i el Certamen Internacional de bandes de Ciutat de València. Rep encàrrecs de distintes agrupacions musicals i productores.

La marxa s’estrenarà el proper 10 de febrer al Concert Faller que tindrà lloc al Museu Faller de Gandia.

Telmo Gadea, president de la Federació de Falles de Gandia, consultà amb el sacerdot de la parròquia Sant Josep Raval, Don Priscilio, si li pareixia correcta aquesta iniciativa i el sacerdot, molt content, assegurà que era un vertader plaer.