La Federació de Falles de Gandia promou i organitza una Jornada Formativa per a acreditarse com a CRE, Consumidor Reconegut com a expert en l’ús de coets en la modalitat de Despertà. La jornada està destinada només a majors d’edat que vulguen fer ús tradicional dels coets en la modalitat pirotècnica de la “Despertà”. El curs s’impartirà a càrrec de La Federació Valenciana d’amics del Coet, que té signat un conveni de col.laboració amb la Generalitat per a la impartició d’estos cursos.

La jornada serà el proper dissabte dia 26 de gener al Museu Faller de Gandia, C/ Sant Martí de Porres, 29, Gandia. A partir de les 10.30 h acreditacions i el curs s’impartirà d’11.00 h a 12.30 h. El procediment d’inscripció serà a través del web http://fvaac.com/. Cal entrar en l’apartat de “Formació CRE” , cercar el Curs de Gandia i descarregar el full d’incripció ( excel). O per a més comoditat, podeu descarregar directament el full d’inscripcions a l’enllaç https://fvaac.es/images/stories/documents_pepet/inscripcio_cre_gandia.xlsCal omplir l’excell amb el nom i dades de participants per cada Falla i enviar a l’adreça “cursos-cre@fvaac.com”, últim dia per a enviar, el 23 de gener. (Si alguna Falla no té prou amb un excell, pot enviar-ne més d’un) El dia del curs, cal portar l’import pel total dels inscrits per cada Falla, per abonar la matrícula als representants de la FVAAC. Preu: 12€ per alumne.

Una vegada acabat el curs, en pocs dies els alumnes podran disposar de certificat que els acredita com a CRE, detalls que s’explicaran el mateix dia del curs. Cal recordar que per a la Despertada Popular que es preveu organitze la Federació de falles per al dia 10 de març de 2019, només podran participar persones amb l’acreditació CRE.