El Festival Infantil sempre ha estat un dels actes més importants per als més menuts i ahir més de 500 xiquets i xiquetes gaudiren de la música i el ball. La feina ja estava realitzada, després de nombrosos mesos d’assaig i preparació, i com no podia ser d’una altra manera, fou un gran èxit.

Enguany, a causa de l’alta participació, el Festival Musical Infantil es celebrà en 3 sessions, les quals estaran compostes per 8, 7 i 7 comissions. El primer torn fou a les 12 h, el següent a les 16.00 h i per últim, a les 18.30 h. Els xiquets i xiquetes gaudiren moltíssim ballant i cantant durant les seues actuacions. Aquest és la part més important del Festival Musical Infantil, després de molts mesos d’assaig, els xiquets i xiquets gaudeixen i l’esforç veu els seus fruits.

Com a novetat, aquest any després de les actuacions de les falles, la Cort d’Honor Infantil, l’acompanyant de la Fallera Major Infantil i la màxima representant dels fallerets i falleretes, Júlia Perles sorprengueren el públic assistent amb una actuació diferent, infantil i especial. Amb ella posaven punt final a cada passe. Fou un moment molt especial al Museu Faller, ja que tots els assistents aplaudiren, ballaren i valoraren el gran esforç que realitzaren.