José Millet Roig, Vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València, serà el mantenidor de la presentació de la Fallera Major de Gandia, Laura Puig. El pròxim 20 d’octubre José Millet serà l’encarregat de dirigir-li les primeres paraules a la màxima representant de les falles de Gandia.

El mantenidor de la Fallera Major de Gandia és Doctor Enginyer Industrial, Catedràtic en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació i Vicerector d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València. Però a més és un amant de les falles, José Millet i la seua família pertanyen a la Falla Baron de San Petrillo – Leonor Jovani de Benimaclet a València, on a ocupat diversos càrrecs a la seua executiva i s’emociona desfilant cada any junt amb els seus fills i la seua dona en l’Ofrena a la Verge dels Desemparats.

José Millet és natural de La Font d’en Carròs però familiarment vinculat a Gandia. Encara que resideix a València amb la seua dona Amparo i els seus dos fills, sempre que poden es traslladen a Gandia o a la platja, on estiuegen. És amant de les nostres tradicions i sobretot de la cultura valenciana.

Com a Vicerector de la UPV, José Millet dirigeix el Servei Integrat d’Ocupació, la unitat d’emprenedoria IDEAS UPV, el programa de Càtedres d’Empresa, l’Observatori d’Ocupació, el Patronat de la Fundació Servipoli i la Fundació Globalitat i Microeconomia.

Ha sigut guardonat amb el Premi en la categoria de Promoció del l’Emprenedoria en els Premis Europeus d’empreses (Entrepreneurship Promotion Award) concedit per la Unió Europea i també en els Premis del Consell Social UPV amb el Premi a la Innovació en la Gestió, obtingut per Ideas UPV pel seu Pla d’Emprenedoria Global StartUPV i també ha rebut el Premi del Dia de la Persona Emprenedora.

És membre de diversos comités internacionals, de la Comissió de Vicerectors i Director de dues Càtedres. En l’àmbit acadèmic, ha dirigit com a investigador principal més de 20 projectes nacionals i internacionals competitius i de transferència de tecnologia, ha publicat més de 80 articles en revistes indexades i més de 100 publicacions en congressos especialitzats.

A més de la seua tasca docent en l’escola tècnica superior d’enginyers de telecomunicació, participa en diferents màsters, conferències, tallers i congressos nacionals i internacionals, és autor de diferents articles de divulgació de ciència, ocupació i cultura emprenedora i és editor cap de la revista internacional Service Business Journal.

Laura Puig, Fallera Major de Gandia, està molt contenta amb l’elecció de José Millet per la seua importància dintre de la cultura i l’educació i a més, per la seua vinculació directa amb les falles. De segur, el pròxim 20 d’octubre serà una nit especial per a Laura Puig i com no, per a José Millet.