Júlia Perles Moncho, Fallera Major Infantil de Gandia 2019

Marta Ribera Ramos, Fallera Major Infantil Gandia 2017

 

La nostra Fallera Major Infantil, Júlia Perles, va nàixer el 16 de juliol del 2006 i pertany a la Falla Grau. Actualment estudia SISÉ de primària al Col·legi M.A.S. de Calderón i entre les seues aficcions, cap destacar que és una enamorada del fútbol i practica aquest esport al Miramar Femení Fútbol 8.

Júlia Perles ha estat escollida Fallera Major de Gandia pel seu ampli currículum faller i també el de la seua família, tots ells participen activament de les Falles. Júlia va ser al 2007 filloleta de la Falla, al 2011 (any del 75 aniversari de la seua comissió) va ser Reina de la Minifalla, al 2013 Padrina de la Falla Infantil, al 2016 Reina de la Falla Infantil i al 2017 va tindre l’honor de formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil, Marta Ribera.

La seua família estima molt les falles, sa mare, Elena Moncho, ha sigut Reina del Falla Infantil i de la Falla, així com membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil i de la Fallera Major. A més Elena Mocho ha ostentat els càrrecs de vicesecretària, tretze anys secretària de la Falla Grau, dos vicepresidenta, i ha sigut la primera dona de la Comissió de la Falla Grau en ser Presidenta. Així com membre de l’Assemblea durant 17 anys.
Jesús Perles, son pare, ha ostentat els càrrecs de comptador i tresorer, així com membre de la C.I.P.R.I. A més totes les seues ties i cosines han sigut Reines de la Falla i sa tia i madrina Lola va ser la primera dona en formar part de la Junta Local Fallera.

Júlia Perles, de segur, serà una gran Fallera Major Infantil, per la seua estima a les falles i el seu saber estar.