Cristina García Lechuga, llueix en la seua presentació el Lampazo ‘Fallera Major de Gandia’ teixit per ‘Vives y Marí’. El color escollit és el ‘Ciruela’.

El tall és amb metall or i amb una cridanera combinació de colors amb roses, blaus, rojos i torrats amb les fulles en color verd i or antic.

Quant a les pintes són un treball exclusiu obra de Castelló-Castelló Ciselladors i el motiu central de les quals és l’Escut de la Ciutat de Gandia.

L’adreç que llueix Cristina és personalitzat de la casa Roda de balcó amb pardalets, collar i polsera de 7 vies en malla. Tot amb perla cultivada i xapat en or.

Quant a les manteletes que llueix Cristina són de ‘Hijas de Carmen Esteve’ amb formes geomètriques de l’arxiu de la casa.

Les cintes a to de seda tintades expressament per al vestit que llueix en la seua Presentació.
L’alçador és el model exclusiu ‘Azahar’ fet expressament per a les FFMM de Gandia per La Llar del Fil. Les sinagües són també de La LLar del Fil amb la seua inicial bordada.
Els calcetins són un model teixit en seda, personalitzats amb el seu nom, obra d’Elvira Bella.

L’encaix que llueix és d’antiquari, de la nostra colecció.
Les sabates són de Trinidad Meléndez. És el model ‘Gandia’ amb sivella dissenyats expressament per a les Falleres Majors d’aquesta ciutat.

Tot ha estat supervisat i confeccionat per Juan Martí i el seu equip de Martí Indumentària.

Mil gràcies, família Tortosa García, un plaer estar, una vegada més, al vostre costat una nit tan especial.

#MartíIndumentària #Marquemladiferència #Falles2022 #FallesGnd2022 #FMIGandia #IndumentàriadeGandia