Marina Civera Fallera Major de València 2019 serà la mantenidora de la presentació de la Fallera Major de Gandia, Sandra Faus. El pròxim 19 d’octubre Marina serà la privilegiada de dirigir-li les primeres paraules a la representant de les Falles de Gandia.

La mantenidora de la Fallera Major de Gandia és graduada en odontologia per la Universitat de València, el seu treball de fi de grau el va dedicar a la determinació del gènere mitjançant models d’estudi. Però sobretot és una amant de les falles i la indumentària valenciana.

Pertany a la Falla barri de San José i és la primera volta que la seua comissió té una Fallera Major de València. Va tindre l’experiència de formar part de la cort de la Fallera Major infantil de València el 2006.

Balla en un grup des dels 10 anys i ha participat en l’homenatge a la senyera, en els “Balls al carrer” i en la dansà. És per això que l’hi agrada molt la indumentària tradicional, passió que li ha inculcat la mare.

Li agrada tirar coets i estaria encantada de ser Presidenta de la seua comissió.

Sandra Faus, Fallera Major de Gandia, ha conegut la notícia de mà del President de la Federació de Falles Telmo Gadea, i assegura estar molt contenta amb l’elecció. De segur, el pròxim 19 d’octubre serà una nit molt especial per a Marina i per a Sandra.

 

Imatges de Salva Gregori