Marta Ribera Ramos, Fallera Major Infantil de Gandia2017, i Maragda Escrivà Noguera, Fallera Major de Gandia 2017 s’acomiadarán el dissabte 27 de maig al Museu Faller de Gandia. A l’acte acudiran representants de totes comissions gandianes, tant infantils com majors, i les màximes autoritats i representants de la ciutat.

Marta assegura: “Sóc una fallera de casal, i en totes les comissions m’he sentit com una més per l’estima i afecte rebut de tots els falllers” La crida ha sigut per ella un dels actes més emotius, i recorda amb els ulls plens d’alegria aquell moment cridant a tots els xiquetsde Gandia. La fallera major dels menuts de Gandia, la seua màxima representat, ha demostrat en tot moment el seu saber estar.

Per a Maragda ha sigut un any inoblidable, ens diu: “Aquest és un agredolç moment, el tren dels somnis ha arribat a l’estació de termini però us he de dir que la meua maleta esta més plena del que mai havera imaginat.”

Maragda s’ha caracteritzat per la proximitat i la simpatia. Una Fallera Major de Gandia molt amigable i solidària que té un somriure per a cadascún.

Gandia ha gaudit d’unes grans falleres, Marta i Maragda, ja formen part de la nostra història. Enhorabona pel vostre any, i per fer de la festa Josefina més gran si cap.