Marta Millet Moreno, Fallera Major de Gandia 2023

¡Benvingut! Coneix ací la trajectòria de Marta Millet, la FM de Gandia.

 

 

L’art ha envoltat la seua vida des de l’inici. Son pare és un reconegut fotògraf de la nostra comarca i sa mare va ser una important i reconeguda galerista de renom tant a Espanya com a París.

Estudia i continua formant-se en art. Va estudiar batxillerat literari i posteriorment iniciava els seus estudis d’art en la Universitat de València. Es va llicenciar en història de l’art i arqueologia a la universitat de La Sorbona a París i posteriorment va cursar un Màster en investigació d’art contemporani a la mateixa universitat. És també Màster d’Art Contemporani per la Universitat de Nova York.

En el pla faller, va ser reina infantil del Foc en 1998, reina de la falla infantil en l’any 2000 i en 2001 va formar part de la cort d’honor de la fallera major infantil. En 2004 va ser reina de la festa, en 2018 reina del foc i en 2020 va ser reina de la falla, formant part de la cort d’honor de la fallera major en 2022. A més, està molt lligada i implicada en el dia a dia de la seua falla, la falla de l’Escola Pia.