Núria Llopis sorprengué tant a majors com a xiquets en la seua tradicional crida a les falles. La Fallera Major Infantil començà el seu discurs recordant als fallers i falleres que enguany és el desè aniversari del Museu Faller, “Eixe edifici on els majors es passen les hores treballant i discutint, però que per a nosaltres és on es compleix el somni de convertir-nos en reines i presidents infantils. És la casa dels fallers i falleres de Gandia, eixa on correm pel vestíbul, on ens amaguem baix les escales, on desfilem per la passarel·la, on ballem dalt de l’escenari… és la nostra casa.”

I jo, com a la vostra fallera major infantil, vos exhorte que estimeu tant al Museu com jo l’estime. A que enguany que compleix deu anys, bufeu amb mi les espelmes d’un pastís dolç amb centelles i espurnes, per dir amb veu alta i solemne que tenim el millor Museu del mó

La màxima representant dels xiquets animà als més menuts a complir altra tasca: ‘la d’invadir cada carrer i cantó de Gandia amb la nostra innocència i ganes de festa’. Per a realitzar aquesta feina, Núria proposà al xiquets: ‘Vos convide a canviar la wifi per la pólvora… El bluetooth pels coets… El youtube per la música de les nostres bandes… En definitiva a assaborir tots aquells elements que donen a la festa fallera eixe caràcter tan especial i únic. Sols està permés el mòbil per fer-nos fotos i selfis i així guardar per sempre els millors moments d’enguany.’

Amb aquesta recepta màgica, Núria afirmà que els xiquets aconseguirien conquerir el nostre poble i l’avorriment i la monotonia seria vençudes. ‘Confie en tots vosaltres per a fer que les falles del 2018 siguen irrepetibles’ continuà Nuria a la seua emotiva crida.

Per concloure, Núria animà als xiquets i xiquets a gaudir de les falles, “recordeu-los als majors, que estem en falles, que si ells tenen dret a estar de festa, nosaltres també. I no sols de matí als passacarrers: també a les nits, dins dels llars, dels envelats i les revetlles. Que no hi ha classe al dia següen” afirmà.