Les Falles de Gandia obrin el termini per presentar les obres artístiques del Concurs de Cartells Tomàs Femenia. Com és tradició ja al món faller, el cartell guanyador anunciarà les festes josefines. Se seleccionarà un cartell guanyador i un màxim de 2 finalistes. El premi del guanyador està dotat amb 600 € (patrocinat per primera vegada per la Federació de Falles) i serà lliurat per primera vegada al Museu Faller, el dia de l’otorgament serà el dia 30 de novembre. La idea de la Federació és dignificar al màxim l’acte de lliurament i a més que el Museu Faller siga l’escenari d’un dels actes més importants de les Falles de Gandia.

Les obres es lliuraran per medi electronic mitjançant aquest formulari disponible a la web, abans del dia 21 de novembre, data límit de recepció abans de les 21:00h. h.

Tota la informació ací.

El Concurs de Cartells Tomàs Femenia és un homenatge a Tomàs Femenia, president de la Junta Local Fallera durant 12 anys i a més, una persona molt estima per tots els gandians. Tomás ha sigut un referent per a la vida de les Falles, ja que des de ben xicotet va participar d’aquestes. Va lluitar perquè les Falles de Gandia es reconegueren com un poc més que una festa, com a cultura.