RAQUEL

Raquel Díaz Camarena, Fallera Major de Gandia del 2016, s’acomiadava dels fallers i falleres de la ciutat: “entre tots heu fet realitat la meua il·lusió. He disfrutat i viscut intensament aquest any”.

La nostra Fallera Major volgué tindre paraules d’agraïment per als membres de la Federació de Falles, la seua Cort d’Honor i cadascun dels fallers de Gandia.

“Ser FM de Gandia ha sigut per a mi, un anhel, un ideal, una cosa que pareix inabastable, però hui estic ací, davant de tots vosaltres, com fa un any, i res ha canviat. La il·lusió que jo tenia segueix viva, perquè aixina és la nostra festa, un cúmul de sentiments, d’emocions, “un bien immaterial” per a nosaltres els fallers i tal vegada per la humanista.”

Raquel, fa èmfasi en l’agraïment a tots els fallers de Gandia, i a totes les comissions: “Sapieu que una part del meu cor és vostre per a sempre.”

També la Cort d’Honor va ser recordada per Raquel, setze amics que formen part del seu somni, que amb la seua amistat, alegria, afecte, sinceritat i sobretot amor per la nostra festa, han sigut un gran suport. Un dels fets més importants d’aquest entranyable any és l’amistat d aquestes setze persones.

La nostra Fallera Major també volgué agrair a Lluna Garcia, la màxima representant de les falles infantils, tot el que han viscut juntes durant estos últims mesos. Raquel expressà que “el 2016 sempre serà el nostre any, l’any que ens va unir i que hem format una gran família. Et vull molt Lluneta. “

Es dirigeix també als pares i el seu germà Aitor: “gràcies papà i mamà per fer que aquest any aplegara, que el meu somni,que sabeu que desde ben xicoteta volia que és fera realitat. No tindre mai paraules d’agraïment per tot el que eu fet, perquè junt al meu germà Aitor sou el més important per a mí. Gràcies per regalar-me aquest any tan meravellós.

I per finalitzar, Raquel donà les gràcies a tots el que estaven aquesta nit al seu acomiadament.