L’ajuntament de Gandia i les Falles de Gandia fomenten el reciclatge de vidre durant les Falles del 2017, per ajudar a cuidar el medi ambient.
La iniciativa sorgix a petició de la Federació de Falles i tindrà lloc del 16 al 19 de març. Es repartiran poals i s’instal·laran contenidors de vidre als voltants de cada falla amb l’objectiu de reciclar els residus dels envasos que es generen durant els dies de festa. Junts podrem ajudar a fomentar el reciclatge i a cuidar el medi ambient.

Telmo Gadea, president de la Federació de Falles, ha destacat que el col·lectiu faldiller és molt nombrosos i que durant els dies de festa es generen molts residus. “És una activitat que a més de reciclar ens permetrà tenir els casals més nets, reduir l’impacte en l’entorn i a més és gratuïta per a les falles. Com a col·lectiu ja hem demostrat que volem col·laborar amb activitats com la que hui es presenta i esperem seguir col·laborant en aquest tipus d’iniciatives que millorar la ciutat”.

Miguel Ángel Picornell, regidor Delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, ha explicat que la campanya ve impulsada des de la Federació de Falles de Gandia com a rèplica de les que realitzen en altres municipis durant les festes de Moros i Cristians. “Pensem que és la millor manera de deixar un planeta més habitable a les futures generacions. El problema del Medi Ambient passa pel reciclatge com a solució”.