Aquest passat cap de setmana, dia 13 de Juliol, Sandra Faus Palmer va acceptar amb un gran SÍ ser la Fallera Major de Gandia per al 2020. Un sí carregat de d’il·lusió, de respecte i sobre tot, de compromís per la nostra festa i la nostra ciutat.

Amb la serenitat que li pertany, Sandra va voler agrair a l’alcaldessa per les seues paraules i com no, a les falleres majors del 2019, Júlia i Laura,  a la corporació municipal de Gandia i Benirredrà per la presència a l’acte.

Sandra va començar reafirmant el Sí que setmanes abans el seu home Fermíhavia fet per ella, “acceptant el repte de ser fallera major de Gandia i ho faig convençuda del paper que tenen les dones en la festa… i que això suposa un pas endavant a l’hora de trencar tabús en el món de les falles”.

Va voler fer un “pacte” amb tots i totes, els presidents i presidentes, reines i la seua cort d’honor. Sandra assenyalava que “si l’alegria i el plaer no són compartides, les falles no tenen cap sentit” i per això desitjava que tots i totes foren els protagonistes del 2020.

Va mencionar a les dues falles que li han inculcat l’amor per la festa, la falla Marqués de Campo-Perú “que em va enganxar a la festa quan encara era una xiqueta” i també a la falla Vilanova “per permetre’m el goig de viure la festa acompanyada d’aquells a qui estime i m’estimen”.

Finalitzava el seu discurs, “plena d’energia, vitalitat i optimisme”, esperant tindre el suport de tota la família fallera que conformen els fallers i falleres de Gandia. I desitjant que “ la festa triomfe sobre la calor”.