Sandra Faus Palmer elegeix el BLAU REIAL per al lampazo ‘Fallera Major de Gandia’ teixit per “Compañia Valenciana de la seda” en blau reial per a la seua presentació.

Aquesta tela, de 54 cm d’ample conté el dibuix que va ser creat al 2013 per Rafael Català, i que  des d’aleshores sols llueixen les falleres majors de la ciutat. El color escollit i que ha estat tintat expressament per a Sandra és un blau molt fosc i intens que s’ha batejat com a “blau reial”, amb una combinació de  12 colors per a les flors de les que s’ha volgut destacar el roig i rosa pal, tot acompanyat de metall or. Sandra ha volgut supervisar i escollir personalment tots els complements que conformen el vestit, i una vegada més ha comptat amb els seus proveïdors habituals. Per això, el vestit de valenciana ha estat confeccionat per la seua modista de confiança, Vicenta, qui a més l’ha ajudat en tot aquest procés.

Les sinagües estan fetes totalment a mà per Maria Arocas en l’Alcúdia. La seua elaboració ha sigut mitjançant calat a mà sobre una tela de fil de cotó egipci. Amb més  700 hores de feina d’una sola persona i més de 630 fils calats estan rematades amb 81m d’entredosos de boixets en 2 colors i 12 metres de randes de boixets. Així s’ha aconseguit  un resultat meravellós alhora que exclusiu i totalment personalitzat per a la Fallera Major de Gandia.

L’adreç que llueix Sandra ha estat dissenyat i cisellat per José Bonora per a l’ocasió. Així, per a aquest vestit, ha escollit un model clàssic amb arracades de raïm xapat en or amb perla cultivada de 4,5mm. Pel que fa a la polsera  i el collar són de 7 voltes amb xicotets separadors també xapats en or i xicotetes perles a mode de detall personalitzat dins del model clàssic per al vestit del S XIX. Pel que fa a la joia, està composada per 3 peces, seguint el mateix model. A més  l’adreç també el composen les agulles del monyo amb geometria quadrada i l’agulla de banda. Tot l’adreç està treballat íntegrament amb perla cultivada de diferents tamanys passades a mà amb fil Golfin.

Pel que fa a les pintes són un treball exclusiu obra de Castelló-Castelló Ciselladors, el motiu central de les quals és l’escut de la ciutat de Gandia, regal amb que aquesta casa obsequia a les Falleres Majors de la ciutat.

Quant a les manteletes estan confeccionades a la ciutat de València per Chelo manteletes, amb un disseny exclusiu de la seua col·lecció personal que creix any rere any des de 1987, amb 32 anys de trajectòria. Es tracta d’un treball totalment artesà de fil d’or brodat en cadeneta amb 18.031 lluentons banyats en or, sobre tul.  Aquest disseny ha estat dibuixat amb les pròpies mans de Chelo, rebent el nom de “Bàrbara”.

Les randes que llueix Sandra són de la casa Santos Textil. Unes peces brodades sobre tul de cotó molt lleuger amb una particular caiguda, pensades per al vestit del S. XIX. El dibuix recupera un disseny antic, capaç de combinar tres tipus de flors de gran tamany amb minúscules floretes enllaçades entre si formant enredaderes en el fistó final.

La llar del fil ha obsequiat a Sandra amb un alçador MODEL-A, que amb 6 volants encoixinats, fa que tinga un volum perfecte en les faldes amb teles de molt de pes,. En aquesta ocasió ha estat elaborat de manera exclusiva per a ella amb un polissó reforçat, per a major comoditat, amb cintura de goma i una capa de tul doble per a perfeccionar el vol de la falda.

Els pololos també de la llar del fil, estan elaborats amb tela de batista fina, combinada amb entredosos de Valencien Francés.

Quant als calcetins són un model brodat de flors i personalitzats amb la seua inicial fets en seda i raió de la casa Elvira BellaLes sabates són de Trinidad Meléndez. Es tracta del model ‘Gandia’ dissenyats expressament per a les Falleres Majors de Gandia des de 2019, regal de la seua companya de regnat Alba, Fallera Major Infantil de 2020.

Pel que fa a la perruqueria i maquillatge Sandra hui s’ha posat en les mans de Jessica Sabater i Reyes Alonso respectivament, qui al llarg de l’any s’encarreguen d’ella en cadascun dels seus actes.