Ahir, diumenge 28 de maig Telmo Gadea formulava la pregunta màgica que tota fallera espera: Vols ser la Fallera Major de Gandia? Aquest any, l’afortunada és Sara Sanvictor, de la comissió de la Falla Plaça Prado. La màxima representant de les falles de Gandia no pogué contenir les llàgrimes d’emoció i contestà ràpidament que acceptava el càrrec.

La màxima representant de les falles de Gandia serà Sara Sanvictor que pertany a la Falla Plaça Prado des de fa 6 anys i arribà al món faller de la mà de la seua parella, Borja Sellens i els seus amics. Sara ha ostentat els càrrecs de Reina de la Festa a 2015, Reina de la Falla a 2016 i aquest any ha format part de la Cort d’Honor de la Fallera Major, Maragda Escrivà. Sara Sanvictor assegura que des que entrà a formar part activa del món faller, no imagina la seua vida sense les falles, ja que aquestes uneixen al seu nucli familiar, amics i parella. La màxima representant de les falles de Gandia participa activament de tots els actes fallers, gaudint al màxim de tots ells.

En l’àmbit professional, Sara estudià Ciències Empresarials a la Universitat de València, té un Màster en Gestió Bancaria a la Universitat de València i Màster en Professorat de Secundària a Florida Universitària. Actualment Sara treballa en Belmarti, una Fàbrica de confecció Tèxtil.

En l’àmbit personal, Sara Sanvictor és una jove de 28 anys, a la que li agrada molt jugar a pàdel i viatjar. A l’igual que estar amb la família i gaudir amb els seus amics. Sara Sanvictor es caracteritza per la seua simpatia i saber estar, a més de ser una jove molt estimada per tota la gent.