Sara Sanvíctor Beneyto, Fallera Major de Gandia 2018

Sara Sanvíctor Beneyto - Fallera Major de Gandia 2018

La màxima representant de les falles de Gandia serà Sara Sanvictor que pertany a la Falla Plaça Prado des de fa 6 anys i arribà al món faller de la mà de la seua parella, Borja Sellens i els seus amics. Sara ha ostentat els càrrecs de Reina de la Festa a 2015, Reina de la Falla a 2016 i aquest any ha format part de la Cort d’Honor de la Fallera Major, Maragda Escrivà. Sara Sanvictor assegura que des que entrà a formar part activa del món faller, no imagina la seua vida sense les falles, ja que aquestes uneixen al seu nucli familiar, amics i parella. La màxima representant de les falles de Gandia participa activament de tots els actes fallers, gaudint al màxim de tots ells.

En l’àmbit professional, Sara estudià Ciències Empresarials a la Universitat de València, té un Màster en Gestió Bancaria a la Universitat de València i Màster en Professorat de Secundària a Florida Universitària. Actualment Sara treballa en Belmarti, una Fàbrica de confecció Tèxtil.

En l’àmbit personal, Sara Sanvictor és una jove de 28 anys, a la que li agrada molt jugar a pàdel i viatjar. A l’igual que estar amb la família i gaudir amb els seus amics. Sara Sanvictor es caracteritza per la seua simpatia i saber estar, a més de ser una jove molt estimada per tota la gent.