La Fallera Major de Gandia del 2018, Sara Sanvictor es dirigia hui a l’assemblea de la Federació de Falles per primera vegada al Museu Faller i coneixia també als fallers que lluiten diariament i representen a les 23 comissions de la ciutat.

Sara Sanvictor no volgué perdre l’oportunitat de dirigir-se a l’assemblea de la Federació de Falles i presentar-se en l’àmbit personal i faller. La màxima representant de les falles de Gandia assegurà: “Sóc Sara; de la mà de la meua parella Borja i de la seua família, els Sellens, vaig arribar a la Falla del Prado. I vos puc assegurar que aquests anys, han deixat una petjada en mi, que m’han fet sentir fallera com si ho fos de tota la vida.
Laboralment vinc del món de l’empresa; un món exigent i que demanda resultats cada dia i a totes hores. Un món, on no pots abaixar la guàrdia en cap moment.” Com explicà Sara Sanvictor vol aprofitar eixa experiència, per a traslladar-la a les falles i afirmà que va a posar tot el seu empeny, tot el seu temps i dedicació, a fer que se senten orgullosos d’ella.

Seguidament, la màxima representant de les falles de Gandia confessà als fallers que després d’una setmana sols pensa si podrà estar a l’altura d’un càrrec tan importat però afirmà que es deixarà la pell per no decebre a totes les persones que estimen aquesta festa.

I per finalitzar, Sara Sanvictor volgué dirigir-se directament a l’assemblea de la Federació de Falles: “Per finalitzar, sé que tots vosaltres i la gent de les vostres comissions, treballa desinteressadament en què tots els actes isquen correctament, i en què la festa cada dia cresca més. Per això vos done les gràcies: per la vostra generositat i la vostra renúncia a tantes coses, per tal de dur endavant el gran patrimoni de la UNESCO que són les falles. Sóc Sara, de la Vall d’Albaida de naixement, però gandiana de cor i per sempre una més entre vosaltres.”