El sopar de Germanor es l’acte que reprèn l’agenda fallera després de les festes estivals.
Com cada any, les comissions falleres es reuniran per celebrar una gran vetlada a la zona coberta del Poliesportiu de Beniopa. Aquest acte tindrà lloc el dissabte 14 de setembre a partir de les 21 h a l’esplanada del barri de Beniopa.

Com ja és tradició en aquest esdeveniment, els assistents podran col·laborar amb una causa solidària amb un quilo d’aliments o de productes de necessitat. Enguany beneficiari d’aquesta obra social seran els Franciscans Palma. Els assistents i gandians podran aporta el seu granet d’arena amb aliments com: llet, Colacao, sucre, oli de girasol i aliments no peribles.

Comprant el tiquet amb el preu de 5 euros, els assistents tindran com a invitació un entrepà d’embotit totalment gratuït i a més, comptaran com cada any, amb servici de cambrers, beguda fresca, picaeta i alguna sorpresa més. Aquesta mesura s’ha pres amb la intenció de fer més participatiu i econòmic el sopar de germanor i oferir un valor afegit a un dels actes més multitudinaris de les festes josefines.

A més, els xiquets entre 4 i 10 anys pondran gaudir d’una zona de ludoteca i jocs al Sopar de Germanor al Poliesportiu de Beniopa. És la tercera vegada que aquest esdeveniment compta amb aquest servei, i és que des de la Federació de Falles, el que es vol és que cada acte siga per a gaudir tots els membres de la família.

Vos esperem!!