whatsapp-image-2016-12-22-at-20-59-36

Ahir concluia la primera fase dels Campionats de Truc i Bac de les Falles de Gandia, i ja podem conéixer quines falles disputaran la liguilla. Com l’any passat, els 4 primers classificats de cada grup passen a la segona fase. El proper 10 de gener es realitzarà un sorteig per saber quines falles deuran jugar contra quines però com a novetat, els primers de cada grup no podran jugar l’un contra l’altre. Es disputaran 3 partides i el millor d’aquestes, passarà a semifinals.

En el campionat de Truc Senior, les falles que jugaran la liguilla són del Grup A: El·líptica, Màrtirs, Alquerieta i Museu Faller i Sagrada Familia Corea. Del Gruo B: Serpis, Vilanova, Benirredrà i Prado.
Al Truc Absolut Femení, es disputaran la liguilla, en el grup A: El·líptica, Serpis, Crist Rei i Sagrada Familia Corea. En el grup B: Prado, Vilanova, Carrer Major i Passeig i Benipeixcar.
Les falles que jugaran la liguilla del Truc Absolut Masculí, del grup A són: Sagrada Familia Corea, El·líptica, Exèrcit Espanyol Jardinet i Plaça del Mercat, del gruo B: Rois de Corella, Lluis Belda, Escola Pia i Parc Alqueria Nova.
Quant al Campional de Bac, en l’equip A jugaran la liguilla: Avd. República Argentina, Marqués de Campo Perú, El·líptica i Alquerieta i Museu Faller, i del grup B: Benirredrà, Grau, Benipeixcar i Vilanova.