La setmana que ve es complirà el primer aniversari de la Declaració de les falles com a patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO. Per tal motiu, les Falles de Gandia han decidit celebrar aquesta data tan important i que tant ha significat per a la nostra festa. El pròxim 1 de desembre s’ha organitzat una festa al Museu Faller que acollirà a tots els fallers de les 23 comissions falleres.

La festa de celebració tindrà lloc al Museu Faller i comptarà amb la cremà d’una falla (amb fustes, mobles, ninots vells, restes de cavalcada, sorra…), sopar faller i posterior, actuació musical al saló d’actes del Museu Faller. Podran acudir tots els fallers que vulguen gaudir d’una gran nit amb germanor i bon ambient. Per tal d’inscriure’s, s’hauran de posar en contacte amb els delegats de festes de les 23 comissions gandianes.

HORARIS:

A partir de les 18:30 h començament muntatge de la falla (fustes, mobles, ninots vells, restes de cavalcada, sorra…). Totes les falles estan convidades a participar portant tot allò del que es vulguen desfer.
A les 21:30 hores cremà de la ‘falla’ que s’ubicarà en les rodalies del Museu.
A les 22:00 hores sopar a la carpa situada a l’aparcament del Museu Faller.
A les 23:30 actuació musical al saló d’actes del Museu Falleres.